Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Oglaševanje na spletu

E-poštni marketing

Ne pošiljajte več suhoparno oblikovanih e-poštnih sporočil. Vaše e-poštno sporočilo mora takoj zbuditi pozornost in tu se velikokrat proces ustavi. Da prejemniku vzpodbudimo interes, mora biti oblikovanje e-poštnega sporočila takšno, da bo takoj pritegnilo pozornost. Z lepo oblikovanimi e-sporočili pozornost vsekakor pritegnemo. Potem je zmaga zagotovo vaša.

070 756 630 -
Povpraševanje


E-poštni marketing spodbuja k nakupu

Učinkovito grafično oblikovanje e-poštnih sporočil privlači vaše bodoče stranke in jih spodbuja k nakupu. Pri vaših bodočih strankah mora vzpodbuditi ne samo radovednost, ampak najprej pozornost, ki jo seveda dosežemo z učinkovitim grafičnim oblikovanjem. E-novice vam pomagajo graditi odnos s svojimi obstoječimi in potencialnimi strankami. 


E-poštni marketing je rešitev za vsa podjetja

E-poštni marketing je rešitev za vsako podjetje ali organizacijo, ki želi dolgoročno in neposredno komunicirati s svojim občinstvom. Podjetja, katerih stranke so druga podjetja, najbolje izkoristijo njegov potencial z jedrnatimi in koristnimi e-novicami, ki so pisane na kožo poslovnežem. S tem vaše obstoječe ali potencialne kupce vedno opominjate na vaše storitve ali izdelke. 


Najboljša cena za učinkovito oglaševanje

Preverite kateri paket Primoss - cenik E-poštnega marketinga vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Zakaj oglaševati preko e-poštnih sporočil?

Podjetja, ki svoje izdelke ali storitve ponujajo končnim strankam, lahko spodbujajo nakupe s e-poštnimi sporočilii o posebnih akcijah. Tudi organizacije, ki niso prodajno naravnane, lahko pošiljajo e-novice: svojim članom ali občinstvu ponudijo zanimive strokovne prispevke, novice, obvestila in še marsikaj uporabnega iz njihovega podjetja. Začnite uporabljati e-poštni marketing še danes!

Ste le klik od nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.