Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Oglaševanje na spletu

Oglaševanje na Googlu

Za spletno stran ste plačali nemalo denarja, izgleda lepo in ima super vsebino, vendar vaše spletne strani nihče ne obišče. Vam je poznano? Največkrat je vzrok v tem, da vaše spletne strani ni med zadetki iskanja na prvih treh straneh. Torej, če vas ni med zadetki pod želenimi ključnimi besedami na prvih straneh, lahko pričakujete precej boren obisk vaše spletne strani. Oglaševanje na Googlu pa vam omogoča ravno več obiska na vaši spletni strani.

070 756 630 -
Povpraševanje


Oglaševanje na Googlu privablja kupce

Raziskave namreč kažejo, da si 79% obiskovalcev med zadetki iskanja ogleda le prvo stran, 10% drugo stran in 11% ostale strani. Vendar pa obstaja preprost način kako lahko privabite obiskovalce oz. potencialne kupce na svojo spletno stran - začnite oglaševanje na Googlu. Google je že nekaj let tudi v Sloveniji najbolj priljubljen iskalnik. Vodstvo drži tudi pred iskalniki slovenskega porekla.


Oglaševanje na Googlu je učinkovito in dobičkonosno

Pogoj za to je, da se ga lotite pravilno. Mi vam lahko pomagamo! Nudimo vam pomoč pri izbiri ključnih besed, pripravo kreativnih rešitev, načrtovanje ter celovito upravljanje oglaševalskih akcij kakor tudi analizo učinkovitosti. Oglaševanje na Googlu instantno poveča obisk na vaših straneh in s tem prodajo. Zaradi prilagodljivosti in vnaprej določenega zneska je še posebej primerno za manjša in srednje-velika podjetja.


Ugodna cena za učinkovito oglaševanje

Preverite kateri paket Primoss - cenik oglaševanja na Googlu vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Zakaj se odločiti za oglaševanje na Googlu?

  • Google je nabolj obiskana spletna stran v Sloveniji
  • velja za najbolj učinkovito obliko spletnega oglaševanja
  • učinkovita in nadzorovana poraba sredstev
  • na voljo so natančna statistična poročila
  • ne glede na to kolikokrat se bo prikazal vaš oglas boste plačali le klike na oglas

Ste le klik od nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.