info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

 

1. Ne odgovarjamo za nepravilnost informacij, ki jih kdorkoli vpiše na svojo spletno stran. Ravno tako ne odgovarjamo za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku.

2. Za vsebino spletne strani jamči in je odgovoren naročnik. Stran ne sme biti v nasprotju z zakoni.

3. Na spletni strani lahko pregledujete, brišete in upravljate le s svojimi podatki. Vdor v tuje račune je kazniv.

4. Strinjate se, da na spletno stran ne boste nalagali povezav ali vsebine:

  • ki je protizakonita, nasilna, obrekljiva, opolzka, pornografska, bogokletna ali kakorkoli sporna.
  • ki vsebuje viruse ali sovražne računalniške programe, warez, irc robote.
  • ki je namenjena kriminalnim dejanjem ali združbam, zaščitenim znamkam, patentom, avtorskim pravicam ali drugo intelektualno lastnino.
  • ki je namenjena služenju denarja s piramidnimi shemami ter podobnimi zadevami ki obljubljajo zaslužek na hitro.


5. Strinjate se, da na naključne naslove ne boste pošiljali masovne pošte (spam) z vsebino, ki se nanaša na vašo spletno stran. 

6. Pridržujemo si pravico, da odstranimo kakršnokoli vsebino, ki je v nasprotju s pogoji poslovanja, iz vašega računa brez predhodnega obvestila. Ne dovoljujemo hekerskih strani, strani za odrasle in nobenih mp3 datotek, shareware/freeware in ostalih programov ter strani pod točko 4.

7. Strinjate se, da boste varovali vaša gesla in ostale zaupne podatke, ki se nanašajo na vaš račun, ter nas v primeru nepooblaščenega ali domnevnega posega v vaš račun nemudoma obvestili.

8. Prizadevamo si, da bomo za naš strežnik dobro skrbeli, ne moremo pa garantirati nepooblaščenih posegov in hekerskih napadov, kakor tudi ne odgovarjamo za neprejeto elektronsko pošto ali napake e-poštnega strežnika.

9. Potrudili se bomo, da bo servis deloval nemoteno, vendar ne moremo zagotavljati neprekinjenega delovanja storitev ali strežnika.

10. Pridržujemo si pravico, da ukinemo storitve kadarkoli, brez predhodnega obvestila. V primeru, da bo prekinitev trajala več kot 2 dni, boste o tem obveščeni.

11. Storitev, ki bo dodeljena vam, je neprenosljiva in je ne sme uporabljati nihče razen vas. Istočasno je dovoljena samo enojna prijava na strežnik. V primeru večjega števila računov ste omejeni na eno sistemsko prijavo. V primeru, da odkrijemo prenos vašega računa tretji osebi, si pridržujemo pravico ukiniti račun brez predhodnega obvestila.


13. Pridržujemo si pravico, da cene storitev, ki so objavljene na naših straneh, kadarkoli spremenimo.

14. Plačilo gostovanja se izvaja za enoletno obdobje. Ko poteče določen čas, za katerega ste plačali storitev, je potrebno ponovno predplačilo za čas enega leta. 

15. Vsa plačila morajo biti v EUR.

16. Pridržujemo si pravico, da po poteku plačilnega obdobja storitev ukinemo, v kolikor ne dobimo plačila ali vsaj potrdila, da je storitev podaljšana - plačana.

17. V kolikor ne prejmemo plačila po izteku plačilnega obdobja, lahko spletno stran izbrišemo brez opozorila.

18. V primeru, da kršite katerokoli točko poslovanja, vam lahko nemudoma ukinemo spletno stran in odstranimo vse podatke brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja.

19. V primeru blokade storitve je cena za ponoven vklop blokirane storitve 20,00 EUR na storitev. Po prejetem plačilu vam storitev vključimo v roku 24 ur.

20. V primeru neplačila domene ali gostovanja in posledične neaktivnosti na strežniku se stran samodejno izbriše po obdobju 30 dni. Za ponoven zagon je potrebno še enkrat plačati izdelavo spletne strani.

21. Gostovanje spletnih strani pri drugih ponudnikih je potrebno najaviti pred izdelavo, saj je treba stran izdelati drugače.

22. Za kasnejši prenos spletne strani na druge ponudnike gostovanj je potrebna preureditev nekaterih elementov, kar se doplača glede na število elementov. 

23. V primeru nezadovoljstva lahko zahtevate vračilo denarja v 8 dneh od začetka objave spletne strani.

24. Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem, razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

25. Strinjate se, da vas lahko občasno obveščamo z informacijami, ki so neposredno povezane z našimi storitvami.