Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Naše spletne strani ni v Googlu

V današnjem času je splet izjemnega pomena, saj na njem najdemo že skorajda čisto vse. Ravno zaradi tega je zelo pomembno tudi to, da imajo podjetja ter posamezniki na njem svoje spletne strani, ki jim omogočajo, da so veliko bolj prepoznavni, posledično pa vsekakor tudi bolj uspešni. Najbolj pomembno je to, da je spletna stran, ki jo postavimo na splet dovolj kakovostna.

6 pravil za dobro spletno stran

Za vsako spletno stran je izjemno pomembno, kako je oblikovana. Najpomembneje je, da se lahko prav vsak obiskovalec zlahka znajde na njej in pride do želenih podatkov. Le na ta način lahko spletna stran služi pravemu namenu. Ravno zato je pomembno, da se pri oblikovanju svoje spletne strani osredotočate na določena pravila oziroma nasvete, mimo katerih ne morete, če želite, da vam bo vaša spletna stran prinašala rezultate, kot ste si jih zamislili na začetku.

Imamo veliko bazo kontaktov, pa nič ne prodamo

Nekatera podjetja in posamezniki imajo veliko bazo kontaktov, pa vendar je njihova prodaja slaba oziroma ne prinaša večjih rezultatov. To je tipični dokaz, da ni nujno, če nekaj imamo, da nam to zagotovi končni uspeh. Potrebno je to, kar imamo izkoristiti do te mere, da se rezultat pokaže tudi na področju prodaje izdelkov oziroma storitev, ki jih ponuja neko podjetje. Poznamo kar nekaj možnosti kako lahko na najcenejši način pridemo do rezultatov, ki smo si jih zastavili na začetku naše poslovne poti.

Zakaj hočemo imeti spletno stran?

Konkurenca za podjetja vseh vrst je danes izjemno velika. Ravno zaradi tega se lastniki podjetij in tudi ostali zaposleni trudijo, da bi svojim strankam ali kupcem omogočili izdelke in storitve, ki so na vrhunski ravni. Žal pa je to včasih premalo. Dogaja se, da so podjetja, ki ponujajo izdelke najboljših proizvajalcev, neuspešna. Eden od ključnih razlogov, zakaj je temu tako, pa je vsekakor to, da podjetja ne naredijo dovolj na področju oglaševanja.

Optimizacija spletnih strani za začetnike

Vsak začetek je ponavadi težak in tudi pri postavljanju spletne strani je tako. Spletno stran lahko naredimo povsem sami ali pa jo kupimo. Postavljena je na strežnik in kot taka je na ogled številni množici ljudi, ki je povezana na internet. Naša želja je, da bo naša spletna stran že na začetku imela veliko število obiskovalcev. Želja je lahko povsem uresničljiva, toda narediti moramo še nekaj ključnih korakov, ki pripeljejo do tega.