Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Spletne strani

Spletne strani

Uspešna izdelava spletnih strani se začne s skrbno analizo vašega podjetja in dejavnosti s katero se ukvarjate. Po pogovoru z vami skušamo razumeti in spoznati vaš poslovni model, na katerem bomo izdelali vašo novo spletno stran, saj verjamemo, da je bistvo uspeha sodelovanje ter razumevanje vaših želja in potreb. Na podlagi preučenih možnosti vam pošljemo v predogled osnutek spletne strani s polno uporabniško izkušnjo, ki bo pritegnila še tako zahtevnega obiskovalca.

070 756 630 - Povpraševanje

Spletne strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Pomembno je, da je spletna stran kvalitetna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu. Pri Primoss je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih. Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti?

Spletne strani prilagojene na mobilne naprave

Izdelava spletnih strani v odzivnem dizajnu (responsive design) predstavlja popolnoma drugačno oblikovanje kot "navadna" spletna stran. Potrebno je predvideti in zložiti različne elemente spletne strani, da se bodo prikazovali na mobilnih napravah v pravi velikosti in pravem zaporedju. Takšna spletna stran omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na pametnih telefonih, saj nam ni potrebno povečevati ekrana.

Spletna stran že v 10 dneh

Spletno stran vam izdelamo že v 10 dneh od potrditve ponudbe. Od vas pričakujemo, da nam pošljete vsebino (besedila, slike) in tako lahko pričnemo z delom. V kolikor besedil nimate, pa jih tudi mi napišemo. V nekaj dneh je brezplačen osnutek spletne strani pripravljen in ga dobite v vpogled. Mogoče še popravimo kakšne malenkosti in spletno stran lahko objavimo.

Enostavno urejanje spletnih strani

Vse naše spletne strani, ki jih izdelamo pri Primoss imajo CMS sistem. To pomeni, da lahko spletno stran urejate z enostavnim vmesnikom čisto sami. Urejate lahko besedila, dodajate slike, spreminjate telefonske številke, ... Ko vam spletno stran predamo v uporabo, naučimo nekoga iz vašega podjetja kako upravljati s spletno stranjo. V kolikor želite pa kakšne bolj zahtevne posege v spletno stran, pa smo vam vedno na voljo.

Pomoč in podpora, ko nas potrebujete

Veliko tistih, ki povprašujejo po spletnih strani, je strah tega, da bodo po izdelani spletni strani ostali prepuščeni sami sebi in ne bodo mogli urejati spletne strani. Pri Primoss smo vam na voljo za pomoč in podporo. Z nami lahko sklenete mesečno pogodbo za vzdrževanje spletnih strani, če menite, da boste imeli veliko spreminjanja na spletni strani, ali pa nas pokličete za enkraten poseg v spletno stran.

070 756 630 - Povpraševanje

Spletne storitve

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.