info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Spletne strani

Spletne strani za boljšo prepoznavnost vašega podjetja. 
Odločite se lahko za odkup ali za najem spletne strani.
Ko je spletna stran končana, pa vam nudimo tudi vzdrževanje in podporo.

Več o izdelavi spletnih strani

spletne strani primoss

izdelava spletnih strani primoss

Uspešna izdelava spletnih strani se začne s skrbno analizo vašega podjetja in dejavnosti s katero se ukvarjate.

Po pogovoru z vami skušamo razumeti in spoznati vaš poslovni model, na katerem bomo izdelali vašo novo spletno stran, saj verjamemo, da je bistvo uspeha sodelovanje ter razumevanje vaših želja in potreb.

Na podlagi preučenih možnosti vam pošljemo v predogled osnutek spletne strani s polno uporabniško izkušnjo, ki bo pritegnila še tako zahtevnega obiskovalca.

03 714 81 38 - Povpraševanje

Kakšno spletno stran izbrati?

Izbirate lahko med:

IZDELAVA SPLETNIH STRANI je za vse tiste, ki si bodo spletno stran sami urejali oz. ne spreminjajo vsebine zelo pogosto. Enkratni znesek za plačilo. Več o tem ...

NAJEM SPLETNIH STRANI je za tiste, ki pogosto spreminjajo vsebino, pa nimajo časa za urejanje oz. se jim ne da s tem ukvarjati. Mesečna plačila. Več o tem ...

izdelava spletnih strani primoss

Zakaj nas izbrati?

izdelava spletnih strani primoss

Spletne strani prilagojene na mobilne naprave

Izdelava spletnih strani v odzivnem dizajnu (responsive design) predstavlja popolnoma drugačno oblikovanje kot "navadna" spletna stran. Potrebno je predvideti in zložiti različne elemente spletne strani, da se bodo prikazovali na mobilnih napravah v pravi velikosti in pravem zaporedju. Takšna spletna stran omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na pametnih telefonih, saj nam ni potrebno povečevati ekrana.

Spletna stran že v 10 dneh

Spletno stran vam izdelamo že v 10 dneh od potrditve ponudbe. Od vas pričakujemo, da nam pošljete vsebino (besedila, slike) in tako lahko pričnemo z delom. V kolikor besedil nimate, pa jih tudi mi napišemo. V nekaj dneh je osnutek spletne strani pripravljen in ga dobite v vpogled. Mogoče še popravimo kakšne malenkosti in spletno stran lahko objavimo.

Vaša spletna stran bo optimizirana

Optimizacija spletnih strani je vsekakor pomembna. Vašo spletno stran bomo optimizirali za čimboljše iskalne rezultate v spletnih iskalnikih. Pravilno načrtovanje ključnih besed, dobra besedila in slike bodo poskrbeli, da bodo vašo spletno stran opazili.

S takšnim pristopom bomo dosegli, da bo vaša spletna stran rangirala visoko v spletnih iskalnikih. Le tako lahko dosežete večji uspeh na spletu. Tega pa vsi želimo, kajne? Osnovna on-site optimizacija spletnih strani je že vključena v ceno izdelave spletne strani.

Optimizacija spletnih strani

optimizacija spletnih strani primoss

vzdrževanje spletnih strani

Enostavno urejanje spletnih strani

Vse naše spletne strani, ki jih izdelamo pri Primoss imajo CMS sistem. To pomeni, da lahko spletno stran urejate z enostavnim vmesnikom čisto sami. Urejate lahko besedila, dodajate slike, spreminjate telefonske številke, ... Ko vam spletno stran predamo v uporabo, naučimo nekoga iz vašega podjetja kako upravljati s spletno stranjo. V kolikor želite pa kakšne bolj zahtevne posege v spletno stran, pa smo vam vedno na voljo.

Pomoč in podpora, ko nas potrebujete

Veliko tistih, ki povprašujejo po spletnih strani, je strah tega, da bodo po izdelani spletni strani ostali prepuščeni sami sebi in ne bodo mogli urejati spletne strani. Pri Primoss smo vam na voljo za pomoč in podporo. Z nami lahko sklenete mesečno pogodbo za vzdrževanje spletnih strani, če menite, da boste imeli veliko spreminjanja na spletni strani, ali pa nas pokličete za enkraten poseg v spletno stran.

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.