Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin v platformi, ki je najhitreje razvijajoča za spletne trgovine, Magento. Po svetu je že skoraj 50.000 spletnih trgovin, ki so izdelane v temu sistemu. Obstaja že več tisoč dodatkov za različne funkcionalnosti, zato lahko vašo spletno trgovino opremite že skoraj z vsem kar si zaželite. Vi se morate samo odločiti kaj boste prodajali, vse ostalo pa vam bomo uredili mi. Tako bo vaša trgovina odprta 24 ur na dan in pa tudi vse dni v letu. To omogoča strankam, da nakupujejo pri vas tudi, ko imajo drugi zaprte trgovine.

070 756 630 - Povpraševanje

Izdelava strani že v 25 dneh

Izdelava spletnih trgovin, ki zadovoljijo vaša pričakovanja. Vi pošljete vsebino, mi pa poskrbimo za vse ostalo in spletna trgovine je kmalu aktivna.

Samostojno urejanje trgovine

Vse spletne trgovine so izdelane tako, da jih lahko uporabnik ureja sam preko uporabniškega vmesnika, ki je zelo enostaven za uporabo.

Prilagodljive za vse naprave

Vedno več brskamo po spletu z mobilnimi napravami, zato so vse naše izdelane spletne trgovine prilagojene za mobilne naprave.

Vzdrževanje spletnih strani

Za vas smo vedno na voljo po telefonu in na e-naslovu. Vzdrževanje spletnih strani in podpora, ko ju potrebujete. G: 070 756 630 ali podpora@primoss.si

Izdelava spletnih trgovin

Seveda je zelo pomembna zunanjost spletne trgovine. Ta mora biti tehnično dovršena in pa tudi lepa na pogled, da je kupec ne zapusti. Vašo spletno trgovino prilagodimo celostni grafični podobi vašega podjetja. Pri izdelavi smo pozorni na to, da ima uporabnik najboljšo uporabniško izkušnjo, da je pregledna, moderna in privlačna na pogled. Poskrbimo, da ima prilagojeno obliko za mobilne telefone in tablice (responsive design), kar je v zadnjem času zelo pomembno, saj uporabniki še večinoma gledajo spletne strani preko mobilnih naprav.

Cilj vsake spletne trgovine je pripeljati čim več kupcev, ki bodo kupovali pri vas. Prav zaradi tega je treba spletno trgovino optimizirati na prave ključne besede saj so le-te pomembne, da bodo obiskovali vašo spletno trgovino. Izdelava spletnih trgovin, ki jih vpišemo v spletne iskalnike, saj so pomembni in jih uporablja veliko ljudi. S tem dosežemo, da bo spletna trgovina dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Prepričani smo, da samo s dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami lahko dosežete velik uspeh.

Ko je spletna trgovina izdelana, je najslabše kar lahko storite to, da čakate in upate, da bo kdo prišel in nekaj kupil. Spletno trgovino je treba ves čas nadgrajevati, tudi s kakšnimi novicami ali blogi, da bo bolj zanimiva. Zagotovo ste že naleteli na kakšno spletno stran, ki ima zastarelo vsebino in jo zato tudi zapustite. V primeru, da pričakujete pogosto spreminjanje, popravljanje, ažuriranje in dograjevanje vaše spletne strani in sami nimate časa, jo lahko urejamo mi za vas in lahko tudi sklenete z nami pogodbo za vzdrževanje spletnih strani.

070 756 630 - Povpraševanje

Kako do več kupcev na spletni strani?

Cena za izdelavo spletne trgovine

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri izdelavi spletnih trgovin upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani. Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev. Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne.

V kolikor želite pa si lahko že pogledate pripravljene cenovne pakete Primoss - Cenik izdelave spletnih trgovin, ki smo jih z leti izkušenje lahko pripravili glede na želje naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik izdelave spletnih trgovin

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.