Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Izdelava spletnih strani v WordPressu je zadnjem času postala zelo priljubljena, saj je Wordpress že ena izmed vodilnih platform. Omogoča predvsem upravljanje blogov, strani, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter tudi ostala opravila. Za vse našteto pa je značilno, da poteka izjemno enostavno ter tudi učinkovito. Izdelava spletnih strani v WordPressu je uporabnikom torej prijazna ravno zaradi enostavnega upravljanja z vsebinami. Prav tako pa WordPress velja za izjemno prijazno orodje, ki je namenjeno iskalnikom. Z nekaj malega znanja si tako lahko nadejamo predvsem dobre vidnosti v iskalnikih, tudi v Googlu, ki je med najbolj priljubljenimi.  

070 756 630 - Povpraševanje

Izdelava spletnih strani v Wordpressu je hitra in enostavna

Vemo, da je v današnjem času sodobna spletna stran, ki mora biti predvsem prepričljiva ter tudi dovolj zmogljiva, vsakega podjetja nepogrešljiva, če podjetje želi, da je uspešno ter konkurenčno na trgu. Vsaka sodobna spletna stran pa seveda zahteva preprosto dodajanje in urejanje vsebin, prav tako tudi urejanje elementov za optimizacijo internetne strani. Obenem ne smemo pozabiti niti na kakovostne fotografije na spletni strani ter na preprosto uporabo same spletne strani.

V ospredju najboljše spletne strani so še dobro vidni kontaktni podatki ter kontaktni obrazec, ki sta pogosto ključnega pomena za nadaljnje sodelovanje s podjetjem. Taka stran pa nenazadnje zahteva tudi prečiščeno grafično zasnovo, ki je prijazna tudi do tablic ter pametnih telefonov, ki se jih vedno pogosteje uporablja za brskanje po spletnih straneh. Seveda ne smemo pozabiti niti na dobro uporabniško izkušnjo, ki je prav tako ključnega pomena. Vse, kar smo našteli, pa nam zagotovo omogoča izdelava spletnih strani v WordPressu.

Izdelava spletnih strani v Wordpressu pa vseeno ni tako enostavna, če ste začetniki. Vedno več je takšnih podjetij, ki ponujajo različne predloge za izdelavo spletne strani v Wordpresu in oglašujejo enostavno uporabo ter po možnosti še izdelavo v uri ali že prej. Ne, izdelava ni tako enostavna in velikokrat so uporabniki prepuščeni sami sebi, ne vedo pa kako začeti, kaj še šele do konca izdelati spletno stran v Wordpressu. Več o tem ali je spletno stran v WordPressu res tako enostavno izdelati ...

Za varnost je vsekakor poskrbljeno

Izdelava spletnih strani v WordPressu je prav tako izjemno varna. Vsaka odkrita zadeva se lahko hitro ter enostavno odpravi. WordPress spletna stran obenem zagotavlja tudi izjemno preprosto posodobitev, in sicer z že samo enim klikom. Pri tem je potrebno poudariti, da je na vidiku tudi izjemna ugodnost, saj so mnogi vtičniki, ki se uporabljajo za mnoge funkcionalnosti, povsem brezplačni.

Izdelava spletnih strani v WordPressu in glavna prednost

Za konec pa smo vam pustili najbolje. Omenili vam še nismo glavne prednosti, s katero se ponaša tovrstna izdelava spletnih strani. Pri taki izdelavi gre namreč za odprtokodni sistem in z njegovim razvijem se v resnici ukvarja ves svet. Po zaslugi izjemno prilagodljivega administracijskega okolja, ki ga prinaša izdelava te vrste, lahko na primer prav vsakdo v podjetju upravlja z vsebino. Tako imenovana administracijska plošča je namreč tako enostavna, da je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in tudi urejanje vsebin stvar, ki nam praktično vzame le nekaj minut našega že tako dragocenega časa.

Izdelava spletnih strani v WordPressu je torej izjemno vsestranska in se lahko kot taka prikroji za vse potrebe. To v praksi pomeni, da se lahko prikroji za enostaven blog, spletno trgovino ali pa zahtevno spletno stran podjetja ter podobno. Zagotovo je zaradi vsega naštetega izdelava spletne vsebine na tak način primerna za vas in za vse, ki si želijo imeti spletne strani, na katere bodo ponosni in ki bodo podjetju prinašale dobiček oziroma uspeh.

070 756 630 - Povpraševanje

Kakšna je cena za izdelavo spletne strani v Wordpressu?

Kakšna je cena izdelave spletne strani v Wordpressu? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri izdelavi spletnih strani v Wordpressu upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani. Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev. Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne.

V kolikor želite pa si lahko že pogledate pripravljene cenovne pakete Primoss - cenik izdelave spletnih strani v Wordpressu, ki smo jih z leti izkušenje lahko pripravili glede na želje naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik izdelave spletnih strani

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.