Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Spletne strani

izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelava spletnih strani, ki so kvalitetne je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu. Pri Primoss je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih. Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti? 

070 756 630 -
Povpraševanje


Izdelava spletnih strani prilagojenih vašemu podjetju

Oblikovno in tehnično dovršena spletna stran je za podjetje ključnega pomena. Izdelava spletnih strani, ki odražajo vaše želje in potrebe in zato nedvomno služijo svojemu namenu. Barvno jo prilagodimo vaši celostni grafični podobi (CGP) in dejavnosti, s katero se ukvarjate. Pri oblikovanju upoštevamo najnovejše grafične smernice, da bo pregledna, moderna in vizualno privlačna.


Izdelava spletnih strani, ki jih opazijo

Prava izbira ključnih besed je zelo pomembna za optimizacijo spletnih strani, saj so le-te pomembne, da bodo spletno stran tudi opazili. Izdelava spletnih strani, ki jih vpišemo v spletne iskalnike, saj so pomembni in jih uporablja veliko ljudi. S tem dosežemo, da bo spletna stran dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Prepričani smo, da samo s dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami lahko dosežete velik uspeh.


Izdelava spletnih strani. Zakaj pri Primoss?

Izdelava spletnih strani, ki so izdelane v prilagodljivi obliki za vse mobilne telefone je v časih, ko brskamo po spletu še v veliki večini samo s telefoni, skoraj nuja. Takšno spletno stran vam lahko izdelamo že v 10 dneh od vašega naročila. Spletno stran lahko uporabnik kasneje ureja sam, saj je na voljo enostaven vmesnik za urejanje spletne strani. Vsem našim uporabnikom nudimo tudi podporo po telefonu ali na e-naslovu.


Naše reference

Zaupa nam že veliko uporabnikov, ki so vsaj po našem mnenju zadovoljni, saj nas vedno priporočajo tudi naprej. Sej veste, da je najboljša reklama tista, ko vas nekdo priporoči. Izdelava spletnih strani je za nas resno delo in ga tudi tako jemljemo, saj želimo, da so naši uporabniki zadovoljni in jim v njihovem poslu spletna stran koristi in ni sama sebi namen. Prepričajte se tudi vi o naši kvaliteti izdelave spletnih strani. Poglejte si reference spletnih strani.


Odlična cena, že od neverjetnih 299€

Preverite kateri paket Primoss - cenik izdelave spletnih strani vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Ko je spletna stran izdelana, še ni konec! To je šele začetek!

Ko je spletna stran izdelana, je najslabše kar lahko storite to, da jo prepustite v milost in nemilost internetu. Zagotovo ste že naleteli na kakšno spletno stran, ki ima zastarelo vsebino in jo zato tudi zapustite. V primeru, da pričakujete pogosto spreminjanje, popravljanje, ažuriranje in dograjevanje vaše spletne strani in sami nimate časa, jo lahko urejamo mi za vas in lahko tudi sklenete z nami pogodbo za vzdrževanje spletnih strani

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.