Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelava spletnih strani, ki so kvalitetne je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu. Pri Primoss je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih. Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti? 

070 756 630 - Povpraševanje

Izdelava strani že v 10 dneh

Izdelava spletnih strani, ki zadovoljijo vaša pričakovanja. Vi pošljete vsebino, mi pa poskrbimo za vse ostalo in spletna stran je kmalu aktivna.

Samostojno urejanje strani

Vse spletne strani so izdelane tako, da jih lahko uporabnik ureja sam preko uporabniškega vmesnika, ki je zelo enostaven za uporabo.

Prilagodljive za vse naprave

Vedno več brskamo po spletu z mobilnimi napravami, zato so vse naše izdelane spletne strani prilagojene za mobilne naprave.

Vzdrževanje spletnih strani

Za vas smo vedno na voljo po telefonu in na e-naslovu. Vzdrževanje spletnih strani in podpora, ko ju potrebujete. G: 070 756 630 ali podpora@primoss.si

Izdelava spletnih strani

Oblikovno in tehnično dovršena spletna stran je za podjetje ključnega pomena. Izdelava spletnih strani, ki odražajo vaše želje in potrebe in zato nedvomno služijo svojemu namenu. Barvno jo prilagodimo vaši celostni grafični podobi (CGP) in dejavnosti, s katero se ukvarjate. Pri oblikovanju upoštevamo najnovejše grafične smernice, da bo pregledna, moderna in vizualno privlačna.

Prava izbira ključnih besed je zelo pomembna pri izdelavi spletnih strani, saj so le-te pomembne, da bodo spletno stran tudi opazili. Izdelava spletnih strani, ki jih vpišemo v spletne iskalnike, saj so pomembni in jih uporablja veliko ljudi. S tem dosežemo, da bo spletna stran dosegala visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v iskalnikih. Izdelava spletnih strani je lahko z dobrim načrtovanjem, pravimi ključnimi besedami, dobrimi besedili in slikami ključ, da dosežete velik uspeh.

Izdelava spletnih strani, ki so izdelane v prilagodljivi obliki za vse mobilne telefone je v časih, ko brskamo po spletu še v veliki večini samo s telefoni, skoraj nuja. Takšno spletno stran vam lahko izdelamo že v 10 dneh od vašega naročila. Spletno stran lahko uporabnik kasneje ureja sam, saj je na voljo enostaven vmesnik za urejanje spletne strani. Vsem našim uporabnikom nudimo tudi podporo po telefonu ali na e-naslovu.

Vedno bolj priljubljena je tudi izdelava spletnih strani v odprtokodnih sistemih kot sta Joomla in Wordpress. Pri teh sistemih se največkrat uporabi grafično predlogo za izdelavo spletne strani, ni pa nujno. Spletno stran lahko grafično izdelamo čisto pa vaših željah in samo nastavimo administracijsko ploščo v sistemu Joomla ali Wordpress ter uporabniku omogočimo lažje upravljanje z vsebino spletne strani. Seveda je takšna spletna stran nekoliko dražja. Če želite poceni, pa še vedno dobro spletno stran, vam priporočamo izbiro grafične predloge. Izdelava spletnih strani v Wordpressu ali v sistemu Joomla je razširjena po vsemu svetu in zato tudi vedno bolj varna, saj so varnostne posodobitve že tudi večkrat na mesec.

070 756 630 - Povpraševanje

Kako do več kupcev na spletni strani?

Kvalitetno in za pravo ceno do nove spletne strani

Kakšna je cena izdelave spletne strani? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani. Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev. Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne.

V kolikor želite pa si lahko že pogledate pripravljene cenovne pakete Primoss - cenik izdelave spletnih strani, ki smo jih z leti izkušenje lahko pripravili glede na želje naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik izdelave spletnih strani

Naši zadovoljni kupci

Zaupa nam že veliko uporabnikov, ki so vsaj po našem mnenju zadovoljni, saj nas vedno priporočajo tudi naprej. Sej veste, da je najboljša reklama tista, ko vas nekdo priporoči. Izdelava spletnih strani je za nas resno delo in ga tudi tako jemljemo, saj želimo, da so naši uporabniki zadovoljni in jim v njihovem poslu spletna stran koristi in ni sama sebi namen. Prepričajte se tudi vi o naši kvaliteti izdelave spletnih strani. Poglejte si reference spletnih strani.

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.