info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Velikokrat se zgodi, da je spletna stran izdelana v Wordpresu, z njo pa se po končani izdelavi ne ukvarja nihče več. To je lahko zaradi različnih razlogov; ne znamo, nimamo časa, ... Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu je pomembno, saj so posodobitve vtičnikov in predlog zelo pogoste.

Že večina od dosedanjih uporabnikov Wordpress platforme za izdelavo spletnih strani ve, da je to zelo in vedno bolj priljubljena brezplačna platforma, da si lahko tudi sami izdelate spletno stran za vaše pisanje blogov ali pa za spletno trgovino. Zraven posameznikov pa Wordpress platformo za izdelavo spletnih strani uporabljajo številne organizacije in podjetja širom po svetu.

Na začetku je bila zanimiva za pisanje in objavo blogov, ker ima veliko brezplačnih funkcionalnih in oblikovnih rešitev. Vedno več pa se uporablja za izdelavo poslovnih spletnih strani. Za podjetja je ta platforma zanimiva, ker je v slovenščini in je sam urejevalnik zelo razumljiv. Pa tudi ni potrebno plačevati licence, res pa ni samostojna izdelava in vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu primerna za vsakogar.

Posodobljanje teme in vtičnikov za Wordpress

Prav tako je samo vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu zahtevnejše kot si marsikateri posameznik ali podjetje misli. Sama platforma se pogosto posodablja, prav tako pa tudi nameščeni vtičniki, kateri so nam pri vsakodnevnem upravljanju s spletno stranjo zelo v pomoč.

Pravilno posodabljanje tem in nameščenih vtičnikov je ključno za pravilno delovanje spletne strani. Lahko bi se tudi zgodilo, da bi vaša spletna stran v Wordpressu nepričakovano nehala delovati zaradi nekompatibilnosti.

Varnostne kopije 

Kar se pa marsikdo ne zaveda ali se mu ne zdi tako pomembno pa je, da je potrebno imeti tudi varnostno kopijo in jo tudi redno posodabljati kot pri vseh drugih programih. Tisti, ki razmišlja v naprej ve, da je vsak podatek, ki je zapisan na njegovi spletni strani, za njega in za tiste, ki obiskujejo to spletno stran, zelo pomemben. Zato so varnostne kopije obvezne.

V kolikor imate spletno gostovanje pri nas vam nudimo garancijo na neprekinjeno delovanje spletne strani, prav tako pa delamo dnevne varnostne kopije in tako so skrbi odveč, da bi vaša spletna stran bila kdaj neaktivna.

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Počasi se nabere veliko vsebine, ki jo je potrebno vnesti ali spremeniti, dodajati nove vtičnike za bolj hitro in preglednejše delovanje spletne strani. Da sistem pravilno deluje, pa je potrebno pravilno vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu. 

Ker vsi vsega ne vemo ali ne znamo, je zato priporočljivo, da se z vzdrževanjem spletnih strani v Wordpressu ukvarjajo strokovnjaki s tega področja. Pa ne toliko, da ne znamo ali se tega ne bi mogli naučiti. Nimamo vedno časa, da bi se poučili o tem, ker je naš čas pomembnejši, da ga namenimo za naše poslovne ideje.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo tudi preko telefona ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Napisal: Primož Vrabič

Preberite še več člankov iz te kategorije

Izkoristimo čas za vzdrževanje spletne strani

Urejanje oz. vzdrževanje spletne strani dajemo vsi na stran, ker smo preveč zaposleni s svojim delom. To bomo že uredili, ko bo čas... Sedaj je ta čas, da pregledate vašo spletno stran in...

Vzdrževanje spletnih strani je predrago

Pa je res predrago? Nekatera podjetja imajo po zaključeni izdelavi spletne strani, spletno stran. Ne znajo upravljati z njo, ker jih tega ni nihče naučil, zgodi se da nimajo dostopnih podatkov in so...

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Velikokrat se zgodi, da je spletna stran izdelana v Wordpresu, z njo pa se po končani izdelavi ne ukvarja nihče več. To je lahko zaradi različnih razlogov; ne znamo, nimamo časa,... Vzdrževanje...

Vzdrževanje spletne strani

Želite, da bo vaša spletna stran varna, dobičkonosna, učinkovita in brezhibna? Vaša spletna stran potrebuje vzdrževanje. Poznamo vzdrževanje funkcionalnosti in pa varnosti CMS sistema. Tudi sami ste...

Ste le klik do povpraševanja za vzdrževanje spletne strani!

Hitro, učinkovito vzdrževanje spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.