Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Facebook strani

Vodenje Facebook strani

Sedaj, ko so uporabniki Facebooka že postali oboževalci vaše znamke, jim mora ta ostati zanimiva, da se bodo velikokrat vračali na vašo Facebook stran in bodo v direktnem stiku z vami. Veliko število Facebook oboževalcev je želja večine podjetij. A v resnici veliko število oboževalcev ni cilj. Je le pot. Pravi cilj je ustvariti živo dvosmerno komunikacijo z oboževalci. Da to dosežete, potrebujete celovito vodenje Facebook strani.

070 756 630 -
Povpraševanje


Komunikacija na Facebook strani

Je skrivnost uspeha vodenja Facebook strani kot orodja komunikacije in prodaje. S pravilno in zanimivo komunikacijo z oboževalci, bodo ti postali razširjevalci dobrega glasu o vas. Z vašimi oboževalci komuniciramo, jih spodbujamo k sodelovanju, odzivu, komentarjem, vprašamo za mnenje ... Tako postane obisk vaše Facebook strani njihov vsakodnevni ritual, kjer se dogaja kaj zanimivega in jih spreminjamo v kupce iz pripadnosti.


Fotografije na Facebook strani so zakon

Dodajamo izvirne, zabavne, nenavadne, a povezane s ključnim sporočilom in osebnostjo vaše znamke. Uporabniki Facebooka objave namreš le preletijo, pri tem pa v delčku sekunde njihovo pozornost lažje pritegne fotografija kot npr. besedilo ali povezava na spletno stran ali video. Zato priskrbimo zanimive fotografije, povezane z vašo znamko. Preverimo zlasti izvor fotografij in ali jih lahko uporabimo na vaši Facebook strani.


Prihranite vaš čas in izberite paket za vodenje

Preverite kateri paket Primoss - cenik vodenja Facebook strani vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Kaj zajema vodenje Facebook strani

  • sprožanje aktivnih pozitivnih odzivov oboževalcev
  • aktivne pozitivne odzive na aktivnosti oboževalcev
  • vpetost življenja in vzdušja na Facebook strani v zgodbo vaše znamke
  • vpetost življenja in vzdušja na Facebook strani v primerne aktualne zgodbe dneva
  • privlačno posredno predstavitev novosti v vaši ponudbi

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.