Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Kje je naš Google oglas?

Izvajamo oglaševanje na Googlu in naše stranke imajo vedno kar dosti vprašanj v zvezi s tem, predvsem tisti, ki so z oglaševanjem na spletu šele začeli in še ne poznajo kako delujejo oglasi pri Googlu. Velikokrat se ta vprašanja ponavljajo, zato bom na najbolj pogosta odgovoril kar v prispevku. Najbolj pogosto vprašanje: "Kje je naš oglas na Google, kaj je narobe?"

Zakaj kupci ne kupujejo vaših izdelkov ali storitev?

Izdelali ste spletno stran, torej ste prisotni na svetovnem spletu kjer predstavljate vaš izdelek ali pa storitev. Od postavitve spletne strani je minilo že kar nekaj časa, še vedno pa ni nobenih naročil. Se vam zdi, da s prodajo na spletu nikakor ne dosežete želenih rezultatov? Preberite kateri so verjetni razlogi, da je tako.

E-novice povečajo prodajo

E-novice ali v angleškem prevodu newsletter, so lahko zelo odlične za prodajo in za pristop k potencialnim kupcem. Z e-novicami ponujate svoje storitve ali izdelke večjemu trgu, prav tako pa obveščate svoje obstoječe stranke. Takšen način oglaševanja je zelo učinkovit, pa tudi stroškovno gledano zelo ugoden. Z uporabo e-novic pridejo lahko do izraza tudi manjša podjetja, ki imajo s tem enake možnosti za oglaševanje kot velika podjetja.

Oglaševanje na Facebooku

Socialna omrežja so med uporabniki spleta zelo priljubljena. Ste vedeli, da je Facebook ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani na svetu? Facebook ni le socialno omrežje za dolgočasenje, ampak priložnost, da pridobite nove stranke in se pokažete svetu s svojimi izdelki oz. storitvami. Kako uspešen je Facebook napram svojim konkurentom si oglejte spodaj:

Največje zmote o spletnem marketingu

Strinjali se boste z menoj, če rečem, da vsak dela napake. Še boljše pa je, če se iz naših napak tudi kaj naučimo. Žal so prevečkrat predrage, saj nam vzamejo čas, denar in pa zamujene priložnosti. Učite se iz tujih napak in ne iz vaših.

Predstavljam vam tri predstave podjetnikov, ki so napačne. Ne delajte enakih, bo splet vaš zaveznik in bo delal za vas ter vam ves čas vozil nove kupce.

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.