Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

+386 (0)70 756 630

najem spletnih strani

Najem spletnih strani je namenjen vsem, ki jim je strošek za izdelavo spletne strani previsok ali pa enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali s spletno stranjo. Izdelava spletne strani je po minimalni ceni, potem pa plačujete mesečno najemnino. S tem so vaše skrbi glede urejanja in dopolnjevanja vsebine na spletni strani odveč, saj skrbimo za to mi. Zaradi tega se lahko posvetite vašemu poslu in vam ostane več časa za vas. 

70 756 630 -
Povpraševanje


Najem spletnih strani, ki zadovoljijo vaše želje

Spletno stran izdelamo tako, da je prilagojena glede na želje in potrebe vašega podjetja. Seveda ne zanemarimo celostne grafične podobe, sej je še kako pomembno, da je spletna stran izdelana v skladu z vašimi barvami in dejavnostjo. Najem spletnih strani je idealna rešitev, saj je spletna stran izdelana po zadnjih grafičnih trendih, privlačna na pogled in pregledna ter prijazna uporabnikom.


Najem spletnih strani za večjo vidnost na spletu

Spletno stran bomo na podlagi analize in predlaganih ključnih besed vpisali v vse pomembne slovenske in svetovne iskalnike, zaradi česar bo postala vidna. Izbiri ključnih besed se bomo še posebej posvetili, saj je od tega odvisno, kako visoko se bo prikazovala na večjih iskalnikih. S pravilno načrtovano spletno stranjo, ustreznimi ključnimi besedami, prijaznimi besedili ter slikami vam bo zagotovo uspelo.


Odlična cena, že od neverjetnih 99€

Preverite kateri paket Primoss - cenik najema spletnih strani vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Kaj vam nudimo, če najamete spletno stran?

  • minimalni strošek izdelave spletne strani in ureditev domene
  • postavitev na strežnik in vpis v iskalnike
  • gostovanje spletne strani in elektronskih predalov
  • dograjevanje, ažuriranje in vzdrževanje spletne stran v času sklenjene pogodbe

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.