info@primoss.si
  Vedno dosegljivi

  03 714 81 38
  8.00 - 16.00

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani je za višja mesta v iskalnikih.
Če vaše strani ni na 1. strani zadetkov, izgubite 80% potencialnih kupcev.
Dobra pozicija je ključnega pomena za dobro obiskano spletno stran

POVPRAŠEVANJE

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Google, Yahoo, Bing, Najdi.si in druge iskalne stroje uporablja miljone in miljone ljudi vsak dan, da najdejo kar jih zanima.

Samo na iskalniku Google se izvede preko 200 milijonov iskanj dnevno in ta številka še narašča. Biti prisoten ni dovolj.

Potrebno je doseči visoke pozicije med iskalnimi rezultati na določene ključne besede, da izkoristite visok obisk, ki ga ta mesta zagotavljajo. Kvalitetna optimizacija spletnih strani vam zagotovi prav to. Prva mesta v iskalniku Google.

Danes iskalniki uporabljajo zapletene algoritme rangiranja, ker želijo prikazati le najbolj relevantne zadetke glede na vsebino, zato je treba vedeti kako se lotiti optimizacije.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacijo spletnih strani delimo na: Onsite in offsite. Za dobro optimizirano spletno stran sta pomembni obe.

Onsite optimizacija bi morala biti že vključena pri vsaki izdelavi spletne strani. Vsaka stran mora vsebovati: ključne besede in na te optimizirane naslove, url naslove, naslove v besedilu (<H1>, <H2>, …) in dobro napisano vsebino.

Offsite optimizacija še vedno pomembna pri uvrstitvah spletnih strani. To so povratne povezave-backlinki iz dobro rangiranih spletnih strani, ki kažejo na določeno ključno besedo na vsebino naše spletne strani. Veliko dela, ki pa se obrestuje.

optimizacija spletnih strani Primoss

Optimizacija spletnih strani

Zakaj izbrati optimizacijo spletne strani?

Optimizacija spletnih strani (Search Engine Optimization – SEO) je skoraj najpomembnejša stvar pri reklamiranju vaše spletne strani. Optimizacija spletne strani zagotavlja, da bo vaša spletna stran vidna v iskalnikih.

Dobra pozicija pri rezultatih iskanja v spletnih iskalnikih je ključna za uspeh spletne strani. Če vaša spletna stran ni dobro optimizirana izgubljate denar, saj potencialne stranke ne morejo do vas - na spletu za njih ne obstajate.

Cenik optimizacije spletnih strani

Ste le klik do povpraševanja za optimizacijo spletne strani!

Učinkovita optimizacija spletne strani. Pokličite 03 714 81 38 ali pa nam pošljite povpraševanje.