Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Optimizacija spletnih strani

Google, Yahoo, Bing, Najdi.si in druge iskalne stroje uporablja miljone in miljone ljudi vsak dan, da najdejo kar jih zanima. Samo na iskalniku Google se izvede preko 200 milijonov iskanj dnevno in ta številka še narašča. Biti prisoten ni dovolj. Potrebno je doseči visoke pozicije med iskalnimi rezultati, da izkoristite visok obisk, ki ga ta mesta zagotavljajo. Kvalitetna optimizacija spletnih strani vam zagotovi prav to. Prva mesta v iskalniku Google.

070 756 630 -
Povpraševanje


Optimizacija spletnih strani vam prinese več ciljnih obiskovalcev

Zakaj so nekatere strani med prvimi zadetki, druge pa zakopane 10, 20 ali 100 strani v seznamu rezultatov? Odgovor je preprost. Danes iskalniki uporabljajo zapletene algoritme rangiranja, ker želijo prikazati le najbolj relevantne zadetke glede na vsebino. Optimizacija spletnih stranih ni enostavna, zato potrebujete strokovnjaka, ki razume zahteve iskalnikov in spremlja procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev.


Optimizacija spletnih strani za boljšo prepoznavnost vašega podjetja

Optimizacija spletnih strani je pomembna za izboljšanje pozicije na iskalnikih za ključne besede. Dobra pozicija je ključnega pomena za dobro obiskano spletno stran. Spletno stran, ki je uvrščena na prvo mestu v iskalniku Google za določeno ključno besedo obišče več kot 47% uporabnikov. Če spletne strani ni na prvi strani med zadetki iskanj na iskalniku (t.j. med prvimi 20 rezultati), potem izgubi do 80% potencialnih obiskovalcev.


Izberite paket optimizacije spletne strani

Preverite kateri paket Primoss - cenik optimizacije spletnih strani vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Zakaj izbrati optimizacijo spletne strani?

Optimizacija spletnih strani (Search Engine Optimization – SEO) je skoraj najpomembnejša stvar pri reklamiranju vaše spletne strani. Optimizacija spletne strani zagotavlja, da bo vaša spletna stran vidna v iskalnikih. Dobra pozicija pri rezultatih iskanja je ključna za uspeh spletne strani. Če vaša spletna stran ni dobro optimizirana izgubljate denar, saj potencialne stranke ne morejo do vas - na spletu za njih ne obstajate.

Ste le klik od nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.