Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Najem spletnih strani in spletnih trgovin

Najem spletnih strani je namenjen vsem, ki jim je strošek za izdelavo spletne strani previsok ali pa enostavno nimajo časa, da bi se ukvarjali s spletno stranjo. Izdelava spletne strani je po minimalni ceni, potem pa plačujete mesečno najemnino. S tem so vaše skrbi glede urejanja in dopolnjevanja vsebine na spletni strani odveč, saj skrbimo za to mi. Zaradi tega se lahko posvetite vašemu poslu in vam ostane več časa za vas. 

070 756 630 - Povpraševanje

Izdelava strani že v 10 dneh

Izdelava spletnih strani, ki zadovoljijo vaša pričakovanja. Vi pošljete vsebino, mi pa poskrbimo za vse ostalo in spletna stran je kmalu aktivna.

Samostojno urejanje strani

Vse spletne strani so izdelane tako, da jih lahko uporabnik ureja sam preko uporabniškega vmesnika, ki je zelo enostaven za uporabo.

Prilagodljive za vse naprave

Vedno več brskamo po spletu z mobilnimi napravami, zato so vse naše izdelane spletne strani prilagojene za mobilne naprave.

Vzdrževanje spletnih strani

Za vas smo vedno na voljo po telefonu in na e-naslovu. Vzdrževanje spletnih strani in podpora, ko ju potrebujete. G: 070 756 630 ali podpora@primoss.si

Najem spletnih strani

Spletno stran izdelamo tako, da je prilagojena glede na želje in potrebe vašega podjetja. Seveda ne zanemarimo celostne grafične podobe, sej je še kako pomembno, da je spletna stran izdelana v skladu z vašimi barvami in dejavnostjo. Najem spletnih strani je idealna rešitev, saj je spletna stran izdelana po zadnjih grafičnih trendih, privlačna na pogled in pregledna ter prijazna uporabnikom.

Spletno stran bomo na podlagi analize in predlaganih ključnih besed vpisali v vse pomembne slovenske in svetovne iskalnike, zaradi česar bo postala vidna. Izbiri ključnih besed se bomo še posebej posvetili, saj je od tega odvisno, kako visoko se bo prikazovala na večjih iskalnikih. S pravilno načrtovano spletno stranjo, ustreznimi ključnimi besedami, prijaznimi besedili ter slikami vam bo zagotovo uspelo. 

070 756 630 - Povpraševanje

Zakaj se odločiti za najem spletne strani?

  • minimalni strošek izdelave spletne strani in ureditev domene
  • postavitev na strežnik in vpis v iskalnike
  • gostovanje spletne strani in elektronskih predalov
  • dograjevanje, ažuriranje in vzdrževanje spletne stran v času sklenjene pogodbe

Odlična cena za najem spletne strani, že od 19€/mesec

Kakšna je cena najema spletne strani? Ta je odvisna od vas in vaših želja. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo predvsem želene funkcionalnosti in obseg spletne strani. Da si bodoči naročnik lažje predstavlja kaj potrebuje ter česa ne ter kakšna je cena posamezne funkcionalnosti, za vsakega naročnika izdelamo personalizirano ponudbo, v kateri je vsaka funkcionalnost jasno in natančno obrazložena, kar naročniku olajša razumevanje in končno odločitev. Ponudbo običajno izdelamo v roku enega delovnega dne.

V kolikor želite pa si lahko že pogledate pripravljene cenovne pakete Primoss - cenik najema spletnih strani, ki smo jih z leti izkušenje lahko pripravili glede na želje naših zadovoljnih strank. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.

Vabimo vas, da oddate neobvezujoče povpraševanje, če želite, pa se lahko tudi sestanemo in osebno pogovorimo o vaših željah.

Cenik najema spletnih strani

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.