Sofinanciranje izdelave spletne strani

Potrebujete novo spletno stran in ste mikro, malo ali srednje podjetje? Ne zamudite priložnosti za sofinanciranje izdelave spletne strani in prihranite do 60%. Naj opazijo tudi vaše podjetje na spletu, z novo in učinkovito spletno stranjo.

V povezavi z Digitalnim inovacijskim središčem (DIH) in Slovenskim podjetniškim skladom vam ponujamo možnost sofinanciranja izdelave spletne strani in/ali spletne trgovine in to kar v višini do 60%.

Ponujamo vam možnost, da izpolnite kar dva cilja svoje prodajne strategije – novo in učinkovito spletno stran in res lep finančni prihranek. 

Kako vse skupaj deluje?

Izdelavo spletne strani prepustite nam, vi pa jo s sistemom vavčerstva dobite sofinancirano v višini do 60%. Izdelava spletne strani temelji po smernicah DIH Slovenija, ki vzpostavljajo najvišje standarde spletne prisotnosti oblikovane s ciljem dviga vaše poslovne konkurenčnosti in prihodkov. Vaša nova spletna stran bo učinkovita, saj vam nudimo tudi optimizacijo za iskalnike in pripravo vsebin pa vse do oglaševanja preko različnih digitalnih kanalov.

Z oddajo vloge vavčerstva vam omogočimo sofinanciranje izdelave spletne strani, kar za vas v številkah pomeni, da lahko za izdelavo spletne strani prejmete vavčer v vrednosti do 1.500 €, za spletne trgovine pa celo do 2.500 €. Tako za vas izdelamo spletno stran, ob tem pa poskrbimo, da je tudi cena za vas bolj ugodna.

Izberite priložnost, ki se vam ponuja na dlani in poskrbite za svojo spletno prisotnost, ki bo doprinesla k rasti vašega posla.

Več o vavčerstvu si lahko preberite na naslednji povezavi: https://dihslovenia.si

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali bi si želeli sodelovanja z nami, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali!

 

Napisal: Primož Vrabič

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.