Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Facebook strani

Socialno omrežje Facebook postaja eden od najbolj pomembnih načinov trženja po svetu. Facebook je postal najbolj obiskana spletna stran na svetu. Bolj priljubljena od samega Googla. Na Facebooku se podjetja med seboj povezujejo in tudi marsikatero podjetje si ogleda ponudbo prijateljev, ko jim je dolgčas. Če še nimate Facebook strani vašega podjetja, je sedaj že čas, da se odločite za izdelavo Facebook strani.

070 756 630 -
Povpraševanje 


Izdelava Facebook strani za vidnost podjetja

Tukaj, kljub slabo narejeni optimizaciji spletne strani lahko pridobite nekaj na vidnosti, da vas bo kdo sploh opazil, da ste dejansko ugodni in kvalitetni. V tujini so podjetja začela vedno več vlagati v izdelavo Facebook strani, sicer nekega velikega zaslužka ta portal ne prinaša, saj je narejen za zabavo. Toda kljub temu vam lahko Facebook prinese kakšen dodaten posel ter predvsem zanimive informacije oz. nove poslovne priložnosti.


S Facebookom dosežete vaše ciljne stranke

Socialno omrežje pripomore tudi k tesnejšemu spoznavanju različnih podjetij v Sloveniji, ki vam kasneje lahko prinese tudi možnost sodelovanja z enim izmed številnih, ki svoje storitve reklamirajo na omrežju. Tovrstne reklame v zadnjih 2 letih postajajo neizbežne zato se vedno večje število podjetij vključuje tej veliki socialni mreži. Oglaševanje na Facebooku vam omogoča, da vaš oglas vidijo tisti, ki jih zanimajo vaše storitve.


Cenovno ugodna izdelava vaše Facebook strani

Preverite kateri paket Primoss - cenik izdelave Facebook strani vam najbolj odgovarja. Verjamemo, da boste izmed oblikovanih paketov našli tistega, ki bo primeren za vaše podjetje. Prepričani smo, da boste za vaš denar dobili največ. Vse cene so znane v naprej in zato ni skritih stroškov. Ne veste kateri cenovni paket je primeren za vaše podjetje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri primernega paketa.


Prednosti izdelave Facebook strani

  • neposreden dostop do vaših ciljnih strank,
  • povečanje prodaje vaših izdelkov oz. storitev,
  • eno najbolj učinkovitih sodobnih marketinških orodij,
  • povečanje prepoznavnosti vašega podjetja,
  • izboljšanje vaše konkurenčnosti

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.