Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Facebook strani

Facebook strani 

Facebook stran je brezplačna, je prostor za predstavitev vašega posla in osnova za uspešno predstavitev. Povejte ljudem kdo ste, kaj ponujate, delite vaše kontakte, odpiralni čas, lokacijo in z njimi delite uporabne novice v obliki fotografij, video posnetkov, spletnih povezav in galerij. Vašim oboževalcem omogočite, da stopijo v stik z vami in tako vzpostavljate dragoceno dvosmerno komunikacijo.

070 756 630 -
Povpraševanje


Facebook stran naj bo aktivna

Živimo in poslujemo v obdobju, ki se zelo hitro razvija in na vse te spremembe se je potrebno hitro prilagoditi. Danes na socialnem omrežju Facebook skoraj ni več podjetja, ki ne bi bil del te velike mreže. Facebook je odlično orodje za promocijo vašega podjetja, prodajo  artiklov ali pa promocijo svojega dogodka ali festivala. Zato je potreben celovit pristop pri procesu kot je izdelava Facebook strani.

Vodenje Facebook strani ali skupine ni tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Zahteva precej časa, trendi se nenehno spreminjajo in potrebno je izvajati različne aktivnosti na strani, saj le tako lahko pričakujemo dobre rezultate. Ravno tako se algoritmi na omrežju menjajo tedensko in dobro poznavanje Facebooka, je ključ do efektivne in viralne kampanje. Pomemben vidik je tudi ustrezno povezovanje aktivnosti na Facebooku v povezavi z drugimi socialnimi in oglaševalskimi kanali, na katerih smo že prisotni ali pa še želimo biti.

Facebook strani

Izdelava Facebook strani

Eden od najboljših načinov trženja.

Vodenje Facebook strani

Komunikacija z oboževalci je ključ do uspeha.

Oglaševanje na Facebooku

Oglašujte samo vašim ciljnim kupcem.

Ste le klik od nove spletne strani! Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite

Hitro, učinkovito in po željah kupcev do vaše nove spletne strani.