TUDI NAJBOLJ NORE IDEJE
SO LAHKO
USPEŠNE ZGODBE 

Izdelava spletnih strani za uresničitev vaših ciljev!

 

Več o tem ...

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani primoss

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki zadovoljijo vaša pričakovanja. Vi pošljete vsebino, mi pa poskrbimo za vse ostalo in spletna stran je kmalu aktivna.

 • Izdelava že v 10 dneh
 • Samostojno urejanje spletne strani
 • Prilagodljive spletne strani za mobilne naprave
 • Podpora in vzdrževanje

Več o izdelavi spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Vi se morate samo odločiti kaj boste prodajali, vse ostalo pa vam bomo uredili mi. Tako bo vaša trgovina odprta 24 ur na dan in pa tudi vse dni v letu.

 • Izdelava tudi že v 20 dneh
 • Samostojno urejanje spletne trgovine
 • Prilagodljive za mobilne naprave
 • Podpora in vzdrževanje

Več o izdelavi spletnih trgovin
Izdelava spletnih trgovin


Vse kar potrebujete za uspešno upravljanje in zavzemanje spletnega prostora!

Ne odlašajte - pošljite povpraševanje še danes!

Pošljite povpraševanje

Vzdrževanje spletnih strani

Se na vaši spletni strani pojavljajo zastarele novice, imate objavljene napačne podatke o vašem podjetju, so telefonske številke stare, ...?

 • Urejena in ažurna spletna stran
 • Posodabljanje vtičnikov strani
 • Varnostne kopije strani
 • Svetovanje in pomoč

Več o vzdrževanje spletnih strani
vzdrževanje spletnih strani primoss
Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Izkoristite visok obisk spletne strani, ki ga omogočajo visoke pozicije med iskalnimi rezultati na določene ključne besede. Kvalitetna optimizacija spletnih strani vam zagotovi prav to. Prva mesta v iskalniku Google.

 • Večino klikov je le na 1. in na 2. strani zadetkov
 • Ne izgubite 80% vseh potencialnih kupcev
 • Dobra pozicija ključnih besed je ključnega pomena za obisk spletne strani
 • Več klikov pomeni možnost večjega prihodka.

Več o optimizaciji spletnih strani
Pomen logotipa

Logotip je vaš najvidnejši objekt s katerim se boste predstavljali vašim strankam. Prav zato mora biti oblikovan tako, da si ga je mogoče čim lažje zapomniti in pa tudi oblikovno dovršen. Logotip odigra ključno vlogo pri pri trženju vašega posla. Zato je najboljše, če oblikovanje logotipa zaupajte strokovnjaku.

Namen logotipa

Namen logotipa je pokazati obraz podjetja. Predstavlja unikatno identiteto podjetja, ki se vidi skozi barve, črke in krivulje.

Principi oblikovanja

Logotip bi moral izražati osnovne informacije o podjetju. Zasnovan naj bo tako, da je v  povezavi z dejavnostjo podjetja. Npr., Zaokrožen logotip je primeren za podjetja, ki se ukvarjajo s storitvami, saj takšen logotip predstavlja krog zaupanja.

Identiteta blagovne znamke

Če se kaj prikazuje najvčkrat pri vašem poslovanju, je to 100% logotip. Videti ga je mogoče na vizitkah, računih, spletni strani, oglasih, ... Uspeh vašega podjetja ravno zaradi tega odvisen od dobro oblikovanega logotipa.

Vračanje strank

Pripadnost vaših strank je zelo pomembna. Stranke se bodo vračale k vam, če vam bodo zaupale, ampak konkurenca je vseeno velika. Naj si vas zapomnijo po dobrem logotipu. Po izstopajočim logotipom vas bodo med vso konkurenco z lahkoto našli.

Najpogostejše napake

Ne prenavljajte vašega logotipa, saj boste s tem izgubili na prepoznavnosti. Če ga že želite posodobiti, zato najemite strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati in oblikovati nov oz. posodobljen logotip.

Napisal: Primož Vrabič

Mnenja naših zadovoljnih naročnikov

 • Prijazna, ustrežljiva in strokovna ekipa! Kvalitetno opravljajo svoje delo! Priporočam!
 • Z vašimi storitvami smo zadovoljni, saj ste vedno na razpolago, prav tako pa ste tudi zelo odzivni. Upamo, da bomo v prihodnje še vsaj tako dobro poslovali kot smo do sedaj in bo zadovoljstvo obojestransko.
 • Spletna stran je bila iz večih strani zelo zelo pohvaljena. Tudi prenova spletne strani je odlična. Glede na to da nisem ravno najbolj računalniški tip, ste nam zelo pomagali z vašo pomočjo pri objavah slik, novic, itd. Tudi sama navodila za urejanje spletne strani so bila jasna in lepo povedana. Všeč nam je vaša ažurnost. Z vašimi storitvami smo zadovoljni.
 • Zelo ažurno, kvalitetno in hitro opravljene storitve. Zelo smo zadovoljni z uspešnostjo reševanja problemov ali pa vsakodnevnih sprememb, ki jih je potrebno hitro opraviti. Dobri ste!
 • Zadovoljna glede ažurnosti in komunikacije. Tudi dizajn uspešno dograjujemo, vedno kak dober nasvet ... Z veseljem priporočam dalje.
 • S Primožem oziroma njegovim podjetjem Primoss sodelujem že od vsega začetka njegove poslovne poti. Verjela sem vanj, še preden se je s svojimi inovativnimi pristopi približal še ostalim strankam. In prav sem se odločila. Nikoli me ni razočaral. Veliko uspeha še naprej!
 • Z podjetjem Primoss sem zelo zadovoljen. Z postavitvijo spletne strani je potekalo vse gladko in hitro zelo so ažurni pri dodajanju slik in vsebin. Najboljše pri njih pa je najem spletne strani z katero nimaš nobenega dela razen sprejemanja novih strank.
 • Dobre stvari ne padejo kar z neba, zato hvala za ves trud pri izdelavi naše nove spletne strani, ki je res pošteno prenovljena, lepa, funkcionalna in smo res veseli, da je tako. Naredili smo velik korak naprej. Verjamem, da bomo lahko tudi za vas dobra referenca.

Zadnje iz bloga

5 razlogov za optimizacijo spletnih strani

Optimizacija spletnih strani je iz strani določenih lastnikov spletnih strani še vedno na stranskem tiru in so prepričani, da je to samo nepotrebno razmetavanje z denarjem, saj so rezultati vidni na dolgi rok. Vseeno pa vam priporočam, da preberete prispevek v katerem boste izvedeli nekaj prednosti optimizacije spletnih strani in zakaj je to dobra naložba.

Več o tem

Zakaj priporočamo izdelavo spletne strani?

Splet nam omogoča s svojim obsegom spremenjeno tradicionalno poslovanje. Veliko podjetij je uspelo prav zaradi spleta in to na področjih, ki bi naj bila samo za tradicionalna podjetja. Ne morem zgrešiti, če rečem, da se na spletu pa sedaj res prodaja vse! Tudi v Sloveniji imajo podjetja lepe rezultate pri prodaji izdelkov, pa tudi storitvene dejavnosti nič kaj ne zaostajajo.

Več o tem

Izkoristimo čas za vzdrževanje spletne strani

Urejanje oz. vzdrževanje spletne strani dajemo vsi na stran, ker smo preveč zaposleni s svojim delom. To bomo že uredili, ko bo čas... Sedaj je ta čas, da pregledate vašo spletno stran in posodobite podatke, dodate novo vsebino ter slike. Ko bo življenje ponovno v ustaljenih tirih, spet ne boste imeli več časa za vzdrževanje spletne strani.

Več o tem

Sofinanciranje izdelave spletne strani

Potrebujete novo spletno stran in ste mikro, malo ali srednje podjetje? Ne zamudite priložnosti za sofinanciranje izdelave spletne strani in prihranite do 60%. Naj opazijo tudi vaše podjetje na spletu, z novo in učinkovito spletno stranjo.

Več o tem

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.