Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Izdelava spletnih strani Primoss

Izdelava spletnih strani že v 10 dneh od vašega naročila. Spletne strani lahko urejate sami.
 

Izdelava spletnih trgovin Primoss

Izdelava spletnih trgovin v sistemu Magento. Naj bo vaš posel profesionalen v vseh pogledih.
 

Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani, da bo vaša spletna stran vedno osvežena z novo in pravo vsebino.
 

Zakaj izdelati spletno stran pri Primoss?

Izdelava strani že v 10 dneh

Izdelava spletnih strani, ki zadovoljijo vaša pričakovanja. Vi pošljete vsebino, mi pa poskrbimo za vse ostalo in spletna stran je kmalu aktivna.

Samostojno urejanje strani

Vse spletne strani so izdelane tako, da jih lahko uporabnik ureja sam preko uporabniškega vmesnika, ki je zelo enostaven za uporabo.

Prilagodljive za vse naprave

Vedno več brskamo po spletu z mobilnimi napravami, zato so vse naše izdelane spletne strani prilagojene za mobilne naprave.

Vzdrževanje spletnih strani

Za vas smo vedno na voljo po telefonu in na e-naslovu. Vzdrževanje spletnih strani in podpora, ko ju potrebujete. G: 070 756 630 ali podpora@primoss.si

Nekaj naših projektov

optimizacija spletnih strani primoss

Spletne strani prilagodljive za vse naprave

Izdelava spletnih strani, ki so prilagojene vašim potrebam in željam ter v skladu z vašo celostno podobo podjetja. Omogočimo, da je vaša spletna stran na dobri poziciji v vseh spletnih iskalnikih. Kaj vam koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti in ni obiskana? Kdo si želi imeti spletno stran, ki je sama sebi namen?

Zelo pomembno je, da je izdelava spletnih strani prilagojena za mobilne naprave, saj smo v času, ko večina uporabnikov za brskanje po spletu uporablja mobilne telefone veliko več kot pa klasične računalnike. Izdelava spletnih strani, ki so prilagojene za mobilne naprave je že nuja in je pri nas že v osnovni ponudbi brez dodanih stroškov.

 

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Izdelava spletnih strani - cenik

Koliko denarja za izdelavo spletne strani nameniti je odvisno od vas kaj hočete. Pomembno je pravo razmerje med ceno in storitvijo.

Denar za poceni spletno stran raje obdržite in namenite za kavice zaposlenih, ki bodo tega zelo veseli. 

Pri nas vam bomo znali pravilno svetovati pri izdelavi spletne strani, ampak bo tudi cena malo dražja. Cena izdelave spletne strani že od 299€.

  • Hitro, učinkovito in po vaših željah.
  • Pravo razmerje med kvaliteto in ceno.
  • Podpora in vzdrževanje.

Spletno gostovanje, zakaj ga potrebujete?

Spletna stran je narejena, sedaj pa še potrebujete prostor kamor jo boste postavili, da jo bodo lahko videli. Spletna stran potrebuje spletno gostovanje. To je storitev, ki omogoča, da je spletna stran vidna in pa da deluje brez napak 24 ur na dan. Nobena spletna stran ne more obstajati brez spletnega gostovanja.

Cene spletnih gostovanj so zelo različne, saj so lahko zelo nizke ali pa zelo visoke. Vsekakor pa cena ni odločilnega pomena. Za visoko ceno lahko dobite tudi zelo slabo spletno gostovanje in pa obratno. Katero spletno gostovanje sedaj izbrati, da bo ponujalo za dobro ceno kar potrebujete? Najbolje je, da izbiro prepustite podjetju, ki se ukvarja profesionalno z izdelavo spletnih strani, saj bodo vedeli kaj točno potrebujete. 

Brez spletnega gostovanja spletna stran ne deluje

Naj bo spletna stran še tako dobro narejena, ne bo mogla delovati brez kvalitetnega spletnega gostovanja, zato je kakovostno gostovanje zelo pomembno. V kolikor je spletno gostovanje slabo in pogosto prihaja do napak na serverju, potem bodo te napake vidne tudi na vaši spletni strani. Nedelovanje spletne strani = izguba potencialnih kupcev. 

Manj dobička za vas pri nekvalitetnem spletnem gostovanju

Če pa ste lastnik spletne trgovine, pa je še bolj pomembno, da je gostovanje kvalitetno. Tukaj so lahko izgube še toliko večje, če je spletno gostovanje prevečkrat nedelujoče. Kupci ne morejo naročiti izdelkov ali pa jih naročijo, pa vi ne dobite obvestila oz. podobne težave. Zato je izbira spletnega gostovanja pomembna, saj z nepravilno izbiro lahko ustvarite izgubo in pa na tisoče evrov minusa. Dobro premislite komu boste zaupali spletno gostovanje!

Napisal: Primož Vrabič

Kaj pravijo zadovoljne stranke o nas

  • S Primožem oziroma njegovim podjetjem PRIMOSS sodelujem že od vsega začetka njegove poslovne poti. Verjela sem vanj, še preden se je s svojimi inovativnimi pristopi približal še ostalim strankam. In prav sem se odločila. Nikoli me ni razočaral. Veliko uspeha mu želim še naprej.
  • Do sedaj smo zadovoljni z vašimi storitvami, saj ste vedno za naše podjetje vedno na razpolago, prav tako pa ste tudi zelo odzivni (tudi med vikendi) in ugodite vsem našim zahtevam. Upamo, da bomo v prihodnje še vsaj tako dobro poslovali kot smo do sedaj in bo še naprej zadovoljstvo obojestransko.
  • Z vašimi storitvami smo zadovoljni. Spletna stran je bila iz večih strani zelo zelo pohvaljena. Glede na to, da nisem ravno najbolj računalniški tip, ste nam pomagali z vašo pomočjo pri objavah slik, novic itd. Tudi sama navodila za urejanje spletne strani so bila jasna in lepo povedana. Všeč nam je vaša ažurnost.
  • Z podjetjem Primoss sem zelo zadovoljen. Z postavitvijo spletne strani je potekalo vse gladko in hitro zelo so ažurni pri dodajanju slik in vsebin. Najboljše pri njih pa je najem spletne strani z katero nimaš nobenega dela razen sprejemanja novih strank.
  • Naša spletna stran je res pošteno prenovljena, lepa, funkcionalna in smo res veseli, da je tako. Naredili smo velik korak naprej, da bomo naše izdelke lahko prodajali kupcem tudi preko spleta. Verjamem, da bomo lahko tudi za vas dobra referenca.

Zadnje iz bloga

Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Se tudi zgodi, da je že kdo na meji slabe volje, ko prejme ponudbo za več kot tisočaka in to za spletno stran v Wordpressu: "A ste normalni, za nekaj klikov?". Velikokrat sem že prebral in slišal, da je izdelava spletnih strani v Worpressu zelo enostavna in da si jo lahko postavi že čisto vsak. V tem primeru tistih, ki se z izdelavo spletnih strani ukvarjamo profesionalno nihče ne potrebuje več,
Več o tem

Pozabite 1. stran Googla, če nimate povratnih povezav

Spletna stran je izdelana. Je zelo lepa, ima slike, ki ste jih celo poimenovali, prav tako ima tekste s smiselno vsebino. Vseeno pa se ne prikaže med zadetki na Googlu. Še veliko bolj boli, da so vaši največji konkurenti po rangiranju spletne strani pred vašo. Lastniki spletnih strani me sprašujejo kaj delajo narobe, saj so vse uredili kot bi moralo biti.
Več o tem

Kako na 1. stran Googla?

Optimizacija spletnih strani ali na kratko SEO je v današnjem svetu digitalne tehnologije pogosto uporabljena strategija trženja na spletu. Številna podjetja se SEO postopkov izboljšav poslužujejo prav zaradi njihove učinkovitosti. Optimizacija spletnih strani še vedno ostaja učinkovita in pomembna strategija v marketingu podjetij.
Več o tem

Kaj narediti, da bo spletna stran učinkovita?

Spletna stran podjetja je lahko neučinkovita iz več različnih razlogov, vendar je pri tem dobra novica ta, da jo lahko z nekaj pomoči in truda ponovno vzpostavimo, tako da bo posledično privabila in obdržala več obiskovalcev ter potencialnih kupcev. Spletno stran, ki ločuje dobro od slabe lahko najdemo v strategiji oblikovanja, uporabniški izkušnji in še čem.
Več o tem

Vzdrževanje spletnih strani je predrago

Pa je res predrago? Nekatera podjetja imajo po zaključeni izdelavi spletne strani, spletno stran. Ne znajo upravljati z njo, ker jih tega ni nihče naučil, zgodi se da nimajo dostopnih podatkov in so prepuščeni sami sebi. Dolgo že ni bilo posodobljene vsebine, ponavadi pa tudi ni posodobitev sistema ali vtičnikov.
Več o tem

Izdelava spletne strani je naložba v dobro poslovanje

Izdelava spletne strani je v današnjem času pomembna, saj se pravzaprav večino prodaje in nakupov produktov ali storitev opravi na spletu. Četudi podjetje nima spletne trgovine, je še vedno pomembno, da se s spletno stranjo ustrezno predstavi, opiše svoje produkte in kupcu nakaže nadaljnje korake pri nakupu.
Več o tem

Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu

Velikokrat se zgodi, da je spletna stran izdelana v Wordpresu, z njo pa se po končani izdelavi ne ukvarja nihče več. To je lahko zaradi različnih razlogov; ne znamo, nimamo časa,... Vzdrževanje spletnih strani v Wordpressu je pomembno, saj so posodobitve vtičnikov in predlog zelo pogoste.
Več o tem

Nastavitev e-maila v Thunderbirdu

Za upravljanje z e-poštnimi računi (pošiljate in prejemate sporočila, ustvarite predloge, podpis, seznam stikov, koledar, …) potrebujete odjemalca e-pošte. Najbolj poznan je Outook. Seveda pa je možno e-pošto gledati tudi preko ostalih odjemalcev kot so; Mozilla Thuderbird, Mail (Apple) ali pa Gmail.
Več o tem

Nastavitev e-maila v Outlooku

Za upravljanje z e-poštnimi računi (pošiljate in prejemate sporočila, ustvarite predloge, podpis, seznam stikov, koledar, …) potrebujete odjemalca e-pošte. Najbolj poznan je Outook. Seveda pa je možno e-pošto gledati tudi preko ostalih odjemalcev kot so; Mozilla Thuderbird, Mail (Apple) ali pa Gmail.
Več o tem

Zakaj je naša spletna stran tako počasna?

Verjetno ste že tudi pri sebi opazili, če se spletna stran odpira zelo počasi, jo kaj kmalu zapustite. Tako pa naredi tudi velika večina ostalih obiskovalcev spletnih strani, saj živimo v času, ko želimo da je vse takoj. Kateri so najpogostejši vzroki za počasno odpiranje spletne strani?
Več o tem

Katera domena je prava?

Odločili ste se za izdelavo spletne strani. Vse ste super načrtovali; vsebino, fotografije, prodajno strategijo,... Ne veste pa kakšno ime bi izbrali za spletno domeno? Spletna stran dobi ime po domeni iz zato je zelo pomembno kaj boste izbrali.
Več o tem

Super spletna stran

Kaj če bi obstajal čaroben recept za izdelavo spletnih strani, ki bi jih ljudje obiskovali vsak dan, znova in znova? Vsi bi si ga želeli! V resnici takšnega recepta, na žalost, ni. Obstajajo pa določena pravila, ki pripomorejo k obiskanosti spletnih strani. Spletna stran naj bo izdelana tako, da jo bo uporabnik razumel in pa naj se nalaga hitro, saj se nikomur ne da čakati.
Več o tem

Potek izdelave spletnih strani

Vaša spletna stran mora v le nekaj sekundah prepričati obiskovalca, da vas vsaj kontaktira ali pa opravi nakup. Če je temu tako, ste že na dobri poti, saj ste obiskovalca spremenili v potencialno stranko. Sedaj mu morate samo še razložiti zakaj je vaš izdelek ali storitev boljša od konkurence. Izdelava spletne strani mora ravno zaradi tega biti pravilno izvedena. Kako poteka izdelava spletne strani?
Več o tem

Radi bi na prvo stran Googla

Znano je, da večina ljudi pregleda le prvo stran Googla. To v praksi pomeni, če nismo vidni na prvi strani, je zelo velika verjetnost, da nas bo videl le malokdo. Zmaga pa je seveda na strani tistih, ki imajo najbolje optimizirane spletne strani. V nadaljevanju nas bo zanimalo predvsem to, kaj vpliva na to, kako visoko se bo naša spletna stran uvrščala na Googlu. Ugotovili bomo, da izredno veliko stvari.
Več o tem

Najpogostejše napake, ki zmanjšajo vašo spletno prodajo

Sama spletna trgovina že dolgo ni več zagotovilo, da bodo obiskovalci vaše spletne strani postali tudi kupci. Izdelava spletnih trgovin je zato ključnega pomena, saj se uspešnost trgovine začne graditi že pri zasnovi, potrebnih je več testnih verzij, da ugotovimo obiskovalčeve navade in želje.
Več o tem

Spletno gostovanje, zakaj ga potrebujete?

Spletna stran je narejena, sedaj pa še potrebujete prostor kamor jo boste postavili, da jo bodo lahko videli. Spletna stran potrebuje spletno gostovanje. To je storitev, ki omogoča, da je spletna stran vidna in pa da deluje brez napak 24 ur na dan. Nobena spletna stran ne more obstajati brez spletnega gostovanja.
Več o tem

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.