Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Super spletna stran

Kaj če bi obstajal čaroben recept za izdelavo spletnih strani, ki bi jih ljudje obiskovali vsak dan, znova in znova? Vsi bi si ga želeli! V resnici takšnega recepta, na žalost, ni. Obstajajo pa določena pravila, ki pripomorejo k obiskanosti spletnih strani. Spletna stran naj bo izdelana tako, da jo bo uporabnik razumel in pa naj se nalaga hitro, saj se nikomur ne da čakati.

Hitrost nalaganja spletne strani

V kolikor nimate veliko vsebine na spletni strani, pa se naj vsaj nalaga hitro, čas nalaganja naj bo čim hitrejši. Če so vaše stranke v Sloveniji, potem imejte spletno gostovanje v Sloveniji. To je zelo pomembno, saj če vaša spletna stran gostuje v ZDA, potrebuje vsaj enkrat toliko časa, da se naloži, kot pa če je v Sloveniji. Ne nasedajte nizkim ponudbam. Vaš server spletnega gostovanja naj bo v Sloveniji.

Ne pišite brezvezne vsebine

Na spletni strani ne pišite nekaj brezveze, samo zato, da imate vsebino. Pisanje vsebine na spletni strani ni enako kot pa v časopisih. Uporabnik naj na vaši spletni strani dobi informacije, ki jih išče, ne da bi moral za to na več podstrani.

Dobra navigacija spletne strani oz. meni

Če se vaši uporabniki ne bodo znašli na strani, bodo enostavno odšli. Navigacija spletne strani mora biti jasna, enostavna, direktna  in enostavna za uporabo. Namen navigacije je da uporabnika usmerja skozi vašo spletno stran.

Optimizirane fotografije za splet

Naložite fotografije, ki so optimizirane za splet, se pravi, so prilagojene za spletne strani. S tem lahko zelo izboljšate hitrost vaše spletne strani. Izogibajte se gromozanskih slik, ki se bodo nalagale v neskončnost. Razlika bo opazna, pa tudi splača se.

Barve na spletni strani

Pri izdelavi spletnih strani so barve pomembnega pomena. Ljudje si različne barve predstavljajo drugače, zato lahko pride tudi napačnega razumevanja. Uporabite barve, ki so v skladu z vašo celostno podobo. Če je vaš logotip v zeleni barvi, potem ne more biti spletna stran v rdeči.

Spletne povezave naj delujejo

Če imate povezave, ki ne delujejo, potem je to dober pokazatelj, da spletna stran ni vzdrževana. V kolikor se lastnik spletne strani ne zmeni zanjo, zakaj bi se potem potem uporabniki, ki iščejo informacije? Veliko spletnih strani ima nedelujoče povezave, ki pa so samo v njihovo škodo, saj bodo uporabniki odšli na druge spletne strani.

Vaša spletna stran mora vsebovati kontaktne podatke

V kolikor sovražite kupe nezaželene pošte, ki jo dobite na vaš služben e-naslov, se boste s tem morali sprijazniti. Zelo dobro je, da je na vaši spletni strani kontaktni e-naslov in pa telefonska številka. Brez tega je spletna stran neuporabna, saj vas nihče ne more kontaktirati. Če bo na vaši spletni strani kontakt, boste s tem dali nekakšno zaupanje uporabnikom in bodo še kdaj obiskali vašo spletno stran.

Napisal: Primož Vrabič

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.