Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani, ki bodo pripomogle k boljši prepoznavnosti vašega podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so izdelane tako, da so prilagodljive in s tem vidne na vseh mobilnih napravah.

Vašo spletno stran boste lahko urejali samostojno, s pomočjo spletnega urejevalnika.

Ko nas potrebujete smo vam vedno na voljo za informacije in pomoč.

Povpraševanje

Vzdrževanje spletne strani

Želite, da bo vaša spletna stran varna, dobičkonosna, učinkovita in brezhibna? Vaša spletna stran potrebuje vzdrževanje. Poznamo vzdrževanje funkcionalnosti in pa varnosti CMS sistema. Tudi sami ste že slišali, da so hekerji vdrli v spletne strani najbolj varovanih organizacij, zato tudi vaša spletna stran ni varna na te vdore!

V kolikor je vaša spletna stran v iskalnikih visoko rangirana, še toliko bolj potrebujete dobro vzdrževanje spletne strani. Vaši konkurenci nikakor ni všeč, da se nahajate tako visoko, zato se lahko poslužujejo nelegalnih načinov, da uničijo vašo spletno stran, ker vas drugače ne znajo izriniti iz vrha zadetkov.

Kaj vsebuje vzdrževanje spletne strani?

Zato je pri samem vzdrževanju spletne strani potrebno posodabljati spletne kode, čistiti baze podatkov, uporabljati antihekerske ščite in izdelovati backup-e, da bo stran delovala brezhibno. 

Pri vzdrževanje spletne strani je pomembna tudi nova vsebina spletne strani, ko vnašate nove fotografije in besedila, da je spletna stran bolj zanimiva za spletne pajke. Če je spletna stran zanimiva za spletne pajke, potem jo ti večkrat obiščejo in jo zato tudi višje rangirajo. To je seveda v redu in spet smo pri varnosti spletne strani. Spletne strani so velike baze podatkov in nikakor si ne ne želimo, da bi nepooblaščene osebe prišle do njih.

Kakšno vzdrževanje spletne strani potrebujem?

V kolikor vaša spletna stran ne potrebuje veliko popravkov, potem priporočam enkraten poseg, ki ga plačate izvajalcu. Cene se gibljejo med 15-50 €/uro. Če pa vaša spletna stran potrebuje veliko popravkov oz. dodajanja nove vsebine, novic, slik, zamenjave vsebine in podobno, potem vam svetujem, da sklenete vzdrževalno pogodbo.

Pri vzdrževalni pogodbi je cena nižja, določene so ure za mesečno posodabljanje. Tako je vaša spletna stran vedno ažurna in urejena, delo je kvalitetno opravljeno in pa kar je najbolj pomembno, vi se ukvarjate z vašim poslom in tako prihranite čas.

Napisal: Primož Vrabič

Ste le klik do nove spletne strani!

Hitro, učinkovito do vaše nove spletne strani. Pokličite 070 756 630 ali pa nam pošljite povpraševanje.